Een boomstamtafel op maat laten maken in Haarlem

Natuurlijke materialen hebben altijd een eigen karakter. Wanneer je een tafel uit één blad laat maken dan weet je zeker dat je iets bijzonders in huis hebt. Het Tafelpakhuis helpt mensen met het realiseren van hun droominrichting. Je kunt hier een duurzame boomstamtafel op maat bestellen die speciaal voor jou op maat worden gemaakt.

Een tafelblad van elk gewenst houtsoort

Het hout dat gebruikt wordt voor een meubel bepaalt voor een groot gedeelte het uiterlijk. Het Tafelpakhuis probeert klanten zo veel mogelijk opties te geven. Ik maak veel gebruik van gekweekt hout uit Indonesië. Suar voldoet aan alle eigenschappen die hout geschikt maken voor het maken van meubels. Het is voor mij geen enkel probleem om een tafel uit een houtsoort uit Europa op maat voor je te maken. De enige beperking is de grootte van de plank. Ik maak namelijk een boomstamtafel uit een stuk. Bovendien laat ik van tevoren weten wat de prijs gaat worden. Je zult je verbazen hoe goedkoop een op maat gemaakte boomstamtafel kan zijn. Het soort hout dat gebruikt wordt is een bepalende factor voor de uiteindelijke prijs van de tafel.

Iedere plank hout is uniek

Het mooie aan hout is dat elk stukje uniek is. Een nerf of knoest geven elke plank een andere uitstraling. Natuurlijke materialen hebben daarom altijd mijn voorkeur. In combinatie met een eenmalig ontwerp weten klanten te allen tijde zeker dat er maar één exemplaar van hun tafel bestaat. Het Tafelpakhuis is van mening dat elk huis bijzonder moet zijn. Pas dan kun je je er helemaal thuis voelen.

Duurzame materialen voor kwaliteitsmeubels

Het Tafelpakhuis maakt op een verantwoorde manier meubels. Ik maak daarom altijd gebruik van duurzaam hout. Dat is bijvoorbeeld hout dat speciaal gekweekt is om meubels van te maken. Er hoeven dus geen bossen gekapt worden voor de boomstam tafelblad op maat of boomstamtafel uit 1 stuk die ik voor jou ontwerp.

Heb jij interesse in een massieve boomstamtafel of een boomstamtafel op maat? Neem dan gerust contact met mij op via het telefoonnummer 06-55382829 of stuur een email naar info@hettafelpakhuis.nl.