De specialist in industriële tafel op maat in Haarlem

Een industriële tafel op maat heeft een robuust en stoer uiterlijk. Hout en metaal worden gecombineerd voor bijzondere eindresultaten. Industriële meubels zijn momenteel erg populair. Je kunt je woning van een geheel originele uitstraling voorzien met een industriële tafel op maat.

Jouw droomtafel op maat gemaakt

In standaard woonwinkels vind je lang niet altijd waar je naar op zoek bent. Vooral wanneer je zelf zo je eigen ideeën hebt over je interieur. Een robuuste tafel op maat laten maken is dan een goed alternatief. Bij Het Tafelpakhuis hebben klanten enorm veel keuzevrijheid. Van de vormgeving tot het materiaal en de afmetingen, je hebt het allemaal zelf in de hand. Natuurlijk voorzie ik je ook graag van advies en doe ik suggesties. Samen komen we tot het ontwerp voor een industriële tafel op maat die helemaal bij jouw smaak en de rest van je interieur past.

Iedere tafel van Het Tafelpakhuis is uniek

Alle onderdelen van een industriële tafel worden op maat gemaakt. Ik las bijvoorbeeld ook het onderstel. Bij dit type tafel wordt daarvoor meestal staal of RVS gebruikt. Het soort hout dat gebruikt wordt speelt een belangrijke rol voor het uiteindelijke voorkomen van een tafel. Ook daarvoor geef ik klant zo veel mogelijk opties. Ieder soort hout uit Europa is bij mij te bestellen. Daarnaast maak ik veel gebruik van Suar, een gekweekte houtsoort uit Indonesië. Bij mij kan je ook terecht voor een houten tafel met een industrieel onderstel!

Kwaliteit en duurzaamheid

De op maat gemaakte tafels van Het Tafelpakhuis gaan een leven lang mee. Bovendien maak ik zo veel mogelijk gebruik van duurzame houtsoorten. Dat is hout van bomen die speciaal voor meubelmakers worden gekweekt. Hierdoor hoeven er geen bomen gekapt te worden om een tafel van natuurlijke materialen in je huiskamer te kunnen zetten. Bij Het Tafelpakhuis kun je zonder schuldgevoel een prachtige, industriële tafel op maat laten maken.

Wil jij een houten tafel met een stalen onderstel of een stoere tafel op maat? Neem dan gerust contact met mij op via het telefoonnummer 06-55382829 of stuur een email naar info@hettafelpakhuis.nl.