De mooiste tafel op maat maken in Haarlem

Als je uniek meubilair wilt, dan zul je dat op een tafel op maat moeten laten maken. De wensen van klanten vormen bij mij de inspiratie om maatwerk te leveren. Je kunt zowel het bovenblad als het onderstel naar eigen idee laten ontwerpen. Geen tafel is hetzelfde en daardoor wordt jouw huis helemaal uniek. Wil jij een tafel op maat laten ontwerpen? Kom dan een keer langs bij mijn winkel in Haarlem.

Voor iedere prijsklasse een tafel

Veel mensen vinden niet waar ze naar op zoek zijn in standaard woonwinkels. Speciaal voor hen is er Het Tafelpakhuis. Hier kan je een tafel laten maken. De tafels worden op basis van jouw voorkeuren gemaakt. Bovendien maak ik modellen voor iedere prijsklasse. Het type hout dat gebruikt wordt, is ook een belangrijke factor voor de uiteindelijke prijs. Voor je de tafel bestelt kom je te weten wat het gaat kosten. Het Tafelpakhuis kan alle soorten tafels voor je ontwerpen. Je kan bij mij een eettafel op maat laten maken, maar ook salontafels en sidetables.

Bepaal zelf de stijl die bij je past

Het kan zijn dat je de tafel die je hebben wilt al in je hoofd heb zitten. Ik ga dan samen met je om tafel zitten om op basis van dat beeld een tafel te ontwerpen. Het is voor mij ook geen enkel probleem om ideeën met je door te nemen. Samen met de klant kom ik altijd tot een ontwerp dat in de smaak valt. Ik hou daarbij ook rekening met het meubilair dat al in je woning staat. Daardoor krijg je een unieke tafel die tegelijkertijd mooi aansluit bij de rest van het huis.

Duurzaam en verantwoord hout

Het Tafelpakhuis weet als geen ander dat het belangrijk is om de natuur te beschermen. Daarom maken wij zo veel mogelijk gebruik van gekweekt hout uit Indonesië. Hierdoor hoeven er geen bomen gekapt te worden om prachtige tafels te fabriceren. Het Tafelpakhuis kan daarnaast alle houtsoorten uit Europa gebruiken voor jouw droomtafel.

Wil jij houten tafels op maat? Of ben jij benieuwd naar de soorten hout zoals een eiken eettafel op maat? Neem dan gerust contact met mij op via het telefoonnummer 06-55382829 of stuur een email naar info@hettafelpakhuis.nl.